Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor

SC Sofa Soft SRL se obliga sa prelucreze datele personale ale clientilor   in acord cu  prevederile legale referitoare la confidentialitatea datelor. Clientii beneficiaza de toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (lege publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 790 din 12.12.2001). Clientii care se inregistreaza   isi dau acordul pentru prelucrarea datelor sale personale de catre noi in legatura cu indeplinirea contractelor de vanzare pentru produsele oferite.

Pozele si specificatiile

Fotografiile la unele produse au caracter informativ. Pozele la produsele  care nu au specificatii sunt cele reale. Descrierea produselor reflecta caracteristicile produsului in acord cu specificatiile tehnice date de catre producator. Producatorii au dreptul de a schimba documentatiile tehnice ale produselor fara  a ne anunta, dar produsele respective nu isi pot schimba functionarea.

Informatii comenzi

Nu exista comanda minima.  Comenzile pot fi facute direct pe  Internet prin magazinul online  (prin inregistrare ca si client sau fara inregistrare  ca si client) sau  comenzile se pot trimite pe email  sau prin formularul de contact. Va rugam sa specificati datele de facturare  si datele de livrare, modul  plata (transfer bancar inainte de livrare sau la livrare,prin ordin de plata vizat de banca, etc.), curierul dorit. Va rugam sa specificati un numar de telefon valid pentru curier. Nu acceptam comenzii date numai prin telefon.


Preturile la produse

Intrucat preturile   la unii furnizori se modifica fara  sa fim anuntati, dupa plasarea comenzilor  veti primi o confirmarea a  comenzii dvs   in care veti fi  anuntat daca pretul este altul decat cel de pe site si data  de livrare a produselor.  Comenzile vor fi procesate numai dupa ce  primim acordul dumneavoastra (preferam ca acest acord  sa fie si scris). Comenzile  ale caror produse au fost comandate la furnizori de catre noi, nu pot fi anulate decat dupa ce veti primi raspunsul  de la noi ca  furnizorul a acceptarea anularea comenzii.

Produsele care nu au preturi afisate si doar un buton  "Cere pret", va rugam sa ne solicitati un pret (nu uitati va rog sa ne trimiteti codul produsului si cantitatea). Prin apasarea pe acel buton vi se  deschide un email (in care este specificata adresa noastra de contact). Daca doriti o cantitate mai mare decat cantitatea pentru care este   afisat pretul, puteti sa ne cereti un pret mai bun.

Produsele care au pretul 0 EURO  sau comentariu in descrierea produsului "doar pentru cadou" nu pot fi comandate separat. Toate comenzile vor fi anulate, clientul primind mesaj de starea comenzii.

 Garantia la produse

 Oferim garantie numai la  produsele pentru care producatorul  da garantie in specificatiile tehnice sau pe site-ul lor (aceeasi perioada de timp). Daca  aveti probleme cu produsele  achizitionate  de la noi va rugam sa ne contactati. Trebuie sa ne dati  numele de client- persoana fizica/ firma pe care a fost facturat produsul respectiv, probleme de functionare care le are. Nu ne asumam raspunderea daca produsul nu a fost  folosit corespunzator  cu specificatiile de utilizare.  Daca aveti probleme   cu acestea  sau nu intelegeti  modul de folosire a produsului comandat, va rugam sa ne contactati  (produsele pot fi stricate daca  nu  fost utilizate corespunzator si in acest  caz produsele au fost stricate din vina dumneavoastra iar producatorul nu asigura garantie).  Va rugam nu ne trimiteti  produse in garantie  inapoi pana nu va anuntam noi; intai trebuie si noi sa primim un raspuns de la producator, dupa care va anuntam pasii pe care trebuie sa-i urmati. Nu acceptam produsele trimise de catre  clienti inapoi  cu plata de transport la livrare daca  nu  v-am spus noi.

Alternative la produse

In cazul in care va sugerem  o alternativa la un produs  (chiar daca producatorul ne-a garantat compatibilitatea dintre produse),  clientii sunt obligati sa verifice specificatiile pentru produsul  sugerat. In situatia in care clientul comanda acel produs comanda, se considera ca specificatiile au fost verificate.

Returnarea produselor

Se accepta returnarea produselor  doar daca acestea sunt  in ambalajul original, nedeteriorate. Nu se va returna costul de transport (tur si retur).

 

Echipa AutoId by Sofa Soft